Onnellinen olotila

Mikä sinut tekee onnelliseksi?

Luonnon luoma esteettisyys, jossa epätäydellisyys on täydellistä. Maailma, jossa rakkauden osoittaminen on sallittua ulkoisista tai ihmisten asettamista rajoista riippumatta. Siellä jossain kaiken tuo uskomattoman kauneuden keskellä tulen itse onnelliseksi. Varsinkin silloin, lopulta, kun pystyn ylittämään pelon tummanpuhuvat portit. Ja sukellan vapauteen, jossa kaikille on kaikkea riittävästi.

Ne kaikki pienet onnellisuutta tuottavat asiat! Eläimet, ruoka, hyväntahtoisuus, musiikki, ystävät, lämmin koti. Siellä minä tulen onnelliseksi!

Sakrame Life on minulle tila, jossa luotan elämän kantamiseen ilman suuria oveluuksia, tahtotiloja tai tarpeetonta kärsimystä, kenenkään elävän olennon. Se on meille vielä kaukainen haave, että emme satuttaisi mitään eläviä olentoja halutessamme leveää elämää, jota kutakuinkin jokainen länsimaalainen elää riippumatta asunnon koosta tai ruuan laadusta. Ja haaveissani voimme olla satuttamatta myös itseämme kahmiessamme meille mainostettua tarpeetonta tai tuhoavaa ruokaa, tavaroita tai palveluja.

Tälläinen elämä tekee onnelliseksi, jossa saan luottaa jokaisessa hetkessä ja nähdä pieniä ihmeitä päivittäin. On mieletöntä nähdä, kun jokainen elävä tekee parhaansa.